2018. június 30., szombat

Második regényem: Mennem kell


"Tudod, néha elég csak annyit látnod az útból, amennyit a fény megvilágít."

Idén májusban jelent meg második könyvem Mennem kell címmel. Úgy gondoltam, írok róla egy rövid ismertetőt, hogy megbizonyosodhass róla: ez a te regényed.

Fülszöveg:

Van ​különbség bűn és bűn között?

Isabella da Silva bűnügyi újságíróként dolgozik az Egyesült Államokban. Egy magánéleti válság és egy múltban elszenvedett tragédia miatt egyik nap arra ébred, hogy nincs maradása, ezért Barcelonába költözik. A sors úgy hozza, hogy belebotlik egy égszínkék szemű, veszélyes kinézetű idegenbe. De vajon tényleg véletlen volt ez a találkozás? 

Bella azt hiszi, hogy új életet kezdhet a városban, közben pedig fogalma sincs arról, milyen szörnyek lesnek rá Barcelona sötét sikátoraiban. Minden erejével azon van, hogy megszabaduljon a veszélytől, a bűn mégsem ereszti.A Mennem kell egy lenyűgöző, érzelmes és váratlan történet egy fiatal lányról, aki választani kényszerül az eszméi és a szerelem között. Hiába menekült el otthonról, újra szembe kell néznie a gyengeségeivel, a múlttal és a gonosszal. Vajon képes lesz meglelni önmagában az erőt?

Ludányi Bettina legújabb regényében semmi sem az, aminek látszik. Nem tudhatod, ki visel álarcot, és melyik maszk mögött rejtőzik az igazi gonosz. Minden oldallal egyre többet és többet akarsz, a VÉGE főcím után pedig újra át akarod majd élni az élményt.


"Izgalmas és szenvedélyes könyv. Sokszor elástam volna Ericet Bellával együtt, de aztán egy-két oldal után már jöttek az örömkönnyek. Azt hiszem ez a regény a mai kort is jól tudja jellemezni, bármikor történhetnek ilyen akciók, mint ami Bellával."  Csillagpor könyves blog véleménye

Bella Barcelonába költözik, hogy megszabadulhasson a rá nehezedő bűnügyek súlyától. Azonban a múltunk elől nem menekülhetünk el, így neki sem sikerül. Már a második nap belefut egy rejtélyes idegenbe, akivel később is számtalanszor találkozik.

Sosem gondolkodik el azon, hogy talán nem véletlenül történnek ezek a találkozások. A rengeteg érzelem, az új impulzusok és a férfi közelsége elvonja a figyelmét, elvakítja óvatosságát.

Már éppen úgy érzi, rendeződtek a dolgai, hiszen nemcsak egy barátot sikerül szereznie, de még a szerelem is rátalál. Ekkor azonban szemtanúja lesz egy bűnténynek: a szeme előtt rabolnak el egy lányt. 

"Bellában egy olyan nőt ismerhetünk meg, aki nem fél szembeszállni a saját eszméiért. Nemcsak makacs, de kitartó, bátor és küzd azért amit igazán akar. Az írónő ismét kiemelte nekünk a női nem erősségét, kicsit kihangsúlyozza azt, hogy nemcsak az ellenkező nem lehet erős. Emellett határozott, nem fél kimondani azt amit gondol és amit a szíve súg. Igenis megtesz mindent azért, amiért úgy látja, hogy kell harcolnia."  Anarchia Könyvblog véleménye
>> Az értékelést a következő linken találjátok <<Ekkor jön rá, hogy hiába akart távol maradni a bűntől, az nem ereszti. Hiszen mindenhol jelen van, és a legszörnyűbb módokon ölt testet. Így a veszély ellenére is beletenyerel egy olyan esetbe, amely nem várt fordulatokat hoz az életébe.

Vajon elég erős lesz ahhoz, hogy megbirkózzon a történtekkel? Mit fog tenni, amikor a férfit körüllengő titkok hirtelen napvilágra kerülnek?

Az biztos, hogy a múltban már számtalanszor megmutatta, milyen fából is faragták. Talán ezúttal is így lesz. Hisz a bűnösnek bűnhődnie kell. Legalábbis eddig így gondolta, de mi lesz ezután? Van különbség bűn és bűn között? Mit fog tenni, ha választani kényszerül az eszméi és a szerelem között?

"Egy izgalmas, megrendítő, romantikus történet, amely azontúl hogy csodás tájakra kalauzol el bennünket a gyógyulás és szerelem rögös útján is elindít."  GCK's Book Review Blog


Még mindig kételkedsz? Még mindig nem tudsz dönteni? 

"Ő nem rossz ember. Egyáltalán nem az, de félúton van az árnyék és a fény között."  Bella, Mennem kell

Rendeld meg itt! Vagy vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben, ha dedikált példányt szeretnél.

"Amikor a szem pihen, minden más érzék kiélesedik. Hallod a madarakat? Hallod, hogy sokkal színesebb és dallamosabb a hangjuk? Érzed, ahogy a fák illata mögött bekúszik a tó jellegzetes aromája is az orrodba? Érzed, ahogy a nap melegétől bizsereg a bőröd? Érzed a szellő simogatását, amitől libabőrös lesz minden porcikád? Azt hiszi az ember, hogy mindez hétköznapi, pedig nem az."  

Kedvezmény a Facebook-csoportom tagjainak!
Csatlakozz, és kérd üzenetben a Romantikus nyáresték-csomagot. ;)
Két könyv+egy matrica+két könyvjelző=4990Ft+posta


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése