2017. október 29., vasárnap

[Megjelent] Ludányi Bettina - Az egyetlen menedék


Úgy gondoltam, hogy ideje írnom a könyvemről is egy bejegyzést. Ez nem kritika lesz  hiszen a saját regényemet nem tudnám objektíven értékelni , hanem egy bemutatás, egy kedvcsináló.

Tudod milyen rettegve a párnára hajtani a fejed? Sikoltozva felébredni az éjszaka közepén? - kérdezi a fülszöveg. Anabelle Wilson tudja. A támadás óta csupán árnyéka egykori önmagának. Kétségbeesetten próbál felejteni, de a torkában lüktető félelem és a szeme előtt villogó képek arról a borzalmas éjszakáról, nem engedik továbblépni. Senki sem tudja, mi állhat a támadás hátterében. Anebelle-t nem hagyják nyugodni a fejében kavargó kérdések, de amikor feltűnik egy ismeretlen, feketébe öltözött férfi a lakása előtt, már tudja, hogy valódi célponttá vált. 


Egyetlen ember van csupán, aki képes megadni a biztonságot, aki mellett megnyugszik, és akinek az érintése képes elvenni a borzalmas emlékeket. Nathaniel Clark nyomozó már évek óta bezárta szívét, de Ana közelsége és személye újra életre hívja lelkében a szerelmet.

A regény főhőse, Ana  feltörekvő író és újságíró  végre megtalálja azt az utat, amit neki szánt az élet. Már fiatal kora óta dédelgette álmát, hogy egyszer író lesz, és úgy tűnik, Fortuna a kegyeltjei közé fogadja. Az élete, a karrierje szépen ível felfelé, és bár a múltjával még mindig nem tudott megbékélni, úgy érzi, boldog. 

"Igazán jó, romantikus, érzelmes könyv, egy izgalmas, krimis vázra fűzve."
 Carrie Cooper írónő

Egyik éjszaka azonban, amikor hazafelé sétál egy estről, egy férfi megtámadja az utcán. Így csúszik ki a boldogság a lány kezei közül: elveszti önmagát és az egész életét. 

A nyomozás persze azonnal megkezdődik, de ez egyáltalán nem vigasztalja a lányt. Úgy érzi egyedül van, úgy érzi, nincs senki, aki megérthetné. Még a legjobb barátnője is csak kapálózik, és próbál felülemelkedni a helyzeten, de nem tud mit kezdeni a magába zuhanó lánnyal.

"Még csak a 17. oldalig jutottam, de az előszó szuper! Azt sugallja, hogy olvasd, olvasd, olvasd!"

A rendőrség szerint nincs mitől félnie, ám azon az éjszakán Ana elkövetett egy nagy hibát. Megsebezte a támadóját, ezzel visszavonhatatlanul felpiszkálta a szörnyet. Hiába Nathaniel biztonságot nyújtó jelenléte, hiába minden igyekezet és védelem, a megbízhatónak hitt menedék valójában ingatag lábakon áll.

Vajon képes lesz Nathaniel megvédeni a lányt? Időben rájön, ki a támadó?

Ana elmenekül a körülmények és a veszély elől, de minden hiába. Túl későn jön rá, hogy akár a világ végére is futhatott volna, ő akkor is megtalálja.

"Csodálatos könyv, mély érzésekkel és gondolatokkal."
 Baráth Viktória írónő

Mint írtam, nem tudnám objektíven értékelni, hiszen én nagyon szeretem ezt a történetet. Ez az első regényem, és ez számomra hatalmas szó. Korábban sosem gondoltam volna, hogy ez valóság lehet, de végül megtörtént: a könyv sorsa az olvasók kezébe került.

Ez a te regényed, ha:
 • szívesen forgatsz a kezedben romantikus krimit
 • szereted, ha egy történet mély érzéseket közvetít
 • még nem hiszed, hogy mekkora erő lakozik egy nőben, de szeretnéd meglátni
 • szívesen merülsz el a romantikus jelenetekben
 • szereted a humort
 • egy kis biztatás kell, hogy bizony bármely történet végződhet happy enddel
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, és szívesen olvasnál egy olyan regényt, ami az újrakezdésről és a félelmek legyőzéséről szól, ezen a linken tudod megrendelni. Szintén itt tudsz belelapozni is!

Ha pedig dedikált példányt szeretnél, akkor itt tudod velem felvenni a kapcsolatot üzenetben.

Sok puszi,
Bettina


4 megjegyzés:

 1. Szia! Szívből gratulálok a megjelenéshez, és remélem, sikere lesz a könyvnek, a fülszöveg alapján tényleg nagyon érdekesnek tűnik. :)

  Üdv,
  Jolt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Köszönöm szépen :) Én is remélem ;)

   Törlés
 2. Szia! Gratulálok a könyved megjelenéséhez. Ígéretesnek látom a sztorit a fülszöveg elolvasása után. Nagyon sok sikert kívánok!

  VálaszTörlés