2017. szeptember 20., szerda

Audrey Carlan: Calendar Girl – Július – Augusztus – Szeptember


Én nagyon megkedveltem ezt a sorozatot, ezért izgatottan vártam a folytatást. Az érzéseim vegyesek voltak, ám a lelkesedésem és a kíváncsiságom sem csökkent. Ráadásul még mindig ez az egyetlen erotikus regénysorozat, amit igazán kedvelek. 


Az tetszett meg nagyon benne, hogy van története. Ráadásul nem is akármilyen. A maffiás és BDSM erotikából kaptunk már eleget, és ez végre más volt. Ez végre olyat tudott adni, amivel megszerettette magát. 

Mia és a barátnője karaktere eszméletlen. Annyit röhögtem rajtuk, hogy azt elmondani nem tudom. Szórakoztató volt, ahogy húzzák egymást, ahogy beszélnek egymással, és ahogy szeretik egymást. 

De térjünk rá a történetre, amit ott hagytunk abba, hogy Mia túl van hat hónapon, de még mindig van ugyanennyi, és az érzései Wes iránt egyre jobban erősödnek. Biztos voltam benne, hogy ebben a részben történnie kell valaminek. És történt is. De haladjunk sorjában. 

Mia megismer egy új ügyfelet, akivel szintén jó kapcsolatot alakít ki. Az előző kötetben elszenvedett lelki és testi bántalmak tovább fojtogatják, és csak nehezen tud megszabadulni a rémképektől. Ám, Mia erős nő, és nem hagyja magát legyűrni. 

Aztán feltűnik a következő ügyfél, egy titkos alak, akit megannyi kérdés leng körül. Ám, amikor kiderül a kiléte, minden száj tátva marad. Na, és innen csap át a történet szappanoperába. Miát egymás után, sorra érik a kellemetlenebbnél kellemetlenebb helyzetek. Ezzel nincs is gond, mert legalább van min izgulni, de nekem egy kicsit sok volt. Mintha egyik fejezetről a másikra átkapcsoltunk volna egy őrületes tempóra. Mintha az írónő minél gyorsabban ki akarta volna szórni az ötleteit. Az mondjuk biztos, hogy sikerült neki, mert eszméletlen izgalmakat élhettünk át, és együtt izgulhattunk a főszereplőnkkel. 

Összességében ezt a könyvet is ikerült úgy lezárni, hogy alig várjam a folytatást, és ez a lényeg. Most már tényleg baromira kíváncsi vagyok, mivel rukkol még elő az írónő, hiszen úgy tűnik, hogy a gondok megoldódtak. Vagy mégsem? 

Ez a te regényed, ha: 
  • szereted a tartalmas erotikát 
  • szeretsz nevetni és szórakozni 
  • egy ki lelki fröccsre vágsz 
Tanácsok íróknak, avagy mit tanulhatsz ebből a regényből: 
  • hogyan fogalmazz képiesen 
  • hogyan használd a humort 
  • hogy a túl sok történés és izgalom néha egy kicsit sok 
  • hogyan jelenít meg karakterekre jellemző párbeszédeket 
Köszönöm a könyvet az Insomnia kiadónak, egy élmény volt, mint mindig.

Kapcsolódó linkek: Jennifer Probst - Keresd mindörökké; Audrey Carlan - Calendar Girl; Gena Showalter - Éjsötét szenvedély; Audrey Carlan - Calendar Girl - Április - Május - Június;

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése