2016. július 18., hétfő

Te vagy az egyetlen


Ma úgy keltem fel, hogy egy jó napnak és hétnek nézek elébe, nem leszek feleslegesen ideges, és nem agyalok hülyeségeket. Ez körülbelül addig tartott, míg kiléptem az ajtón. Így a világvége hangulatom kellős közepén belebotlottam egy nagyon jó cikkbe a Pozitívnap oldalán. Mintha pont ma, pont nekem szánták volna.

Nem akarok róla hosszasan beszélni, illetve csak egy pontjáról fogok szót ejteni. Ezt gyakorlatilag bármire rá lehet húzni, de mint író, nekem rögtön az írás jutott eszembe. A cikk lényege az volt, hogy olyan negatív mondatokat sorakoztatott fel, amikkel állandóan ostromoljuk magunkat.

Nem én vagyok az egyetlen, aki képes megcsinálni...

Ez volt, ami azonnal beindította a fogaskerekeket. Azért hangsúlyozom mindig, hogy „ezt a történetet csak te tudod megírni”, mert ezzel magamnak is adok némi erőt, hogy tovább folytassam. J

Nagyon nehéz magunkra koncentrálni, a saját munkánkra, értékeinkre, de a helyzet az, hogy TE vagy az EGYETLEN, aki EZT meg tudja csinálni. Erre pedig van egy nagyon logikus magyarázat is, ami teljesen megállja a helyét. Senki nem olyan, mint te. Nincs még egy ilyen egyedi lény a földön, mint te. Lehet valaki hasonló gondolkodású, szemléletmódú, de akkor sem olyan, mint te.

Szerintem egy írónál ez lehet az egyik alapvető negatív gondolat. Téged milyen kétségek szoktak gyötörni?

Ezen kívül van még egy jó hírem: soha nincs késő ahhoz, hogy elérjük a kitűzött célt. Egy egész élet áll a rendelkezésünkre, tehát nem kell mást tennünk, csak írni és írni, közben pedig élvezni minden percét.

Lezárásnak pedig ennek a kivételesen rossz napnak a margójára egy nagyszerű kép, ami nagyon elgondolkodtató és biztosan ad Neked is némi erőt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése