2019. április 9., kedd

Interjú Sophia Santillóval, a Meghasadt valóság főszereplőjével [Kulisszatitok]


Mielőtt nekifogok egy új történetnek, általában készítek egy interjút a főhősnővel. Ez segít megismerni és a személyiségére koncentrálni. Így tettem a Meghasadt valóság megszületése előtt is. Úgy döntöttem, hogy elhozok nektek egy részletet ebből az interjúból, hogy ti is jobban megismerhessétek Sophiát. Plusz: így bepillantást nyerhettek a kulisszák mögé. :)


1. Milyen a családod?

Nem az a tipikus család; nincs meghittség, sem összetartozás. Csak élünk egymás mellett. Van egy bátyám, ám apa és anya is egyke. Nem nagyon vannak rokonaink. Apa egy éttermet vezet, anya pedig személyi asszisztens egy cégnél. Nem igazán számíthatok a támogatásukra.

2. Van beceneved?

Sophie.


3. Milyen számodra az ideális férfi? Romantikus típus, vagy inkább az egyéjszakás kalandok híve vagy?

Leginkább egyéjszakás kalandok híve vagyok, mert nem ragaszkodok senkihez. A családomtól nem tanultam meg szeretni, ezért nem tudom, hogyan kell. Meg amúgy is... sokkal könnyebb egyedül. Emiatt komoly kapcsolatom sem volt még. Bár, megmondom őszintén, elég nehéz elcsavarni a fejemet, mert igen heves és bunkó tudok lenni, és egyáltalán nem fontos számomra a szerelem. (Legalábbis kezdetben.)

4. Hogyan viszonyulsz a konfliktusokhoz?

Számos konfliktusom volt már az életben. Nem vagyok konfliktuskerülő, bármilyen vitába szívesen belemegyek, főleg, ha magamat védem. Mert elsősorban mindig magamat védem. A konfliktusokat szarkazmussal és iróniával kezelem, érzéseimet nem mutatom ki, inkább mosoly mögé rejtem. Így a könnyebb.5. Van hobbid?

Hobbim az olvasás, különösön a valós történeteket szeretem, illetve a fényképezés. Imádom megörökíteni, halhatatlanná tenni a pillanatot.

6. Miből tartod fenn magadat?

Egy antikváriumban dolgozok, mint eladó. Nincs végzettségem, nem fejeztem be az egyetemet.

7. Van meghatározott napirended?

Napirendem első pontja a kávé. Az a tevékenység, amit mindennap végzek, az olvasás és a kutatás. Sokat rágódok a múlton, és egyszerűen képtelen vagyok továbblépni bizonyos dolgokon. 

8. Vannak barátaid?

Mindössze egy. Nora mindig segít felállni, nem lelkizik, hanem keményen odamondja a véleményét. Nem szívleli a picsákat, a nyavajgós lányokat, ezért lettem szimpatikus neki, és ő is nekem. Bár elég nehezen bízom meg az emberekben.

9. Mi a kedvenc ételed?

Imádom a gyorskajákat és a pizzát. Az édes ételekért annyira nem vagyok oda, viszont a csokoládét szeretem. Egyáltalán nem ragaszkodok a színvonalhoz, ki nem állhatom a puccos helyeket.10. Mi kedvenc italod?

Ez jó kérdés! Szeretek inni. Egy pohár jó borral vagy minőségi rummal le lehet venni a lábamról. A másnaposság ellen az egyik jól bevált módszerem, hogy egy könnyed zuhannyal indítom a napot, majd megiszok egy pohár kólát, és teletömöm magamat levessel. (Ez egyébként tényleg jól működik!)

11. Milyen éghajlatot, időjárást kedvelsz?

A meleg éghajlatot és a napsütést, mert mindig jobb kedvem lesz tőle. A frontra rendkívül érzékeny vagyok, mindig fejfájás és lehangoltság kíséri. Hangulatember vagyok, gyorsan ki lehet hozni a sodromból, ám hamar fel is vidulok. Tudom, elég nehéz kiigazodni rajtam...

12. Szereted a természetet?

Igen. Ezért járok munkába gyalog, és nem autóval, mert addig is sétálgathatok a városban. Az a tökéletes kikapcsolódás, ha olvashatok egy parkban.

13. Milyen ruhákat hordasz?

Inkább a pasztelles árnyalatokat kedvelem, de szívesen hordok feketét is. Az egyszerű és kényelmes ruhák híve vagyok, de a hanyagság nem jellemző rám. Nem tartom fontosnak a divatot, számomra a kényelem az elsődleges.14. Hogyan vélekedsz saját magadról?

Hű, ez kemény kérdés. (nevet) Tudom magamról, hogy vakmerő, bevállalós, nagyszájú, bunkó és makacs vagyok. Bevallom töredelmesen. Azonban azt is, hogy nem szeretnék ezen változtatni, mert jól érzem így magamat. Mivel nem akarok ragaszkodni senkihez, sosem jut eszembe, hogy a viselkedésemmel megbánthatok másokat. A legjobb barátnőm pedig pont ezért szeret, szóval ennyi... Többnyire elégedett vagyok magammal, csak a múltammal és a rémképekkel nem.

 15. Mik a céljaid?

Nincsenek céljaim, napról napra élek.

16. Mi a legnagyobb félelmed? 

Hogy újra bántani fognak...

Na, de ki és miért? Milyen csontvázak lapulnak a fiatal lány szekrényében? Mi készteti arra, hogy megpróbáljon válaszokat találni a pszichopatalét kérdéseire? A válaszok a regényben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése