2018. május 21., hétfő

Abby Winter: Leomló falak


Abby Winter Leomló falak című regénye érdekes kérdéseket boncolgat: túl tudunk lépni a múlt sérelmein? Ki tudjuk nyitni a szívünket egy erőt próbáló fájdalom után? Le tudjuk dönteni a minket körülölelő falakat? Ha kíváncsi vagy a válaszra, tudod, mit kell tenned... ;)
Fülszöveg:

Alíz, több év sikertelen házasság után, a válás mellett döntött. Hogy újra talpra álljon a csalódás után, barátnői segítenek neki. Ryan gazdag és sikeres férfi, de az életében bekövetkezett tragédia beárnyékolja mindennapjait. Egy véletlen találkozás mindkettőjük életét megváltoztatja. A köztük fellángoló érzelmek talán új reményt adnak az élethez. 

De mi történik, ha a múlt és a távolság közéjük áll? Nem csak a környezetükben felmerülő problémákkal kell megküzdeniük, hanem saját magukkal is. Van még bennük elég erő, hogy ledöntsék a közéjük húzódó falakat? Egymásra találhat két megtört szív, ami már végleg feladta a reményt?

Alíz egy csúnya szakításon van túl, amit önmagáért lépett meg. Két barátnője Adri és Gréta próbálnak életet lehelni belé, ezért elviszik Horvátországba. Az utazás témával mindig le lehet venni a lábamról, úgyhogy az a rész nagyon tetszett. (Spoiler) Persze ott nem csak pihenni és szórakozni lesz lehetősége, de még a szerelem is rátalál.

Ryan szintén sebeket rejteget a lelkén, Alíz azonban már az első pillanatban leveszi a lábáról. Olyannyira, hogy már az első találkozás után a Kicsikéjeként emlegeti, amit én egy picit korainak éreztem. Ugyanilyen fénysebességgel jönnek össze egymással, amire megint csak azt tudom mondani: szívesen olvastam volna még arról, hogyan kerülnek egymáshoz közelebb a főhőseink.

Persze az izgalmak sem maradnak el, hiszen feltűnik egy nő Ryan életében, aki megpróbálja megkeseríteni a két szerelmes helyzetét. És persze a múlt is közbeszól néha, ami még jobban megnehezíti a helyzetüket.

Vajon képesek lesznek legyőzni az akadályokat? Elég fontosak egymásnak ahhoz, hogy ki tudják tárni a szívüket a másik felé? Hogyan alakul Alíz élete, és miért költözik el Angliába? Abby Winter regénye megmutatja, hogy mindig van fény az alagút végén.

Ez a te könyved, ha:

  • nem  zavar a dráma
  • szereted az egyszerű romantikus regényeket
  • egy könnyed, délutáni olvasmányra vágysz
  • szívesen utazol
  • épp Horvátországba készülsz :)

Kapcsolódó linkek, avagy kiket támogattam eddig: Selena B. Lowell: Hárman mindhalálig; M. G. Brown: Kavargó rózsaszirmok; T. C. Lang: A lámpás nyomában; Adrienne Stephan: Felperzselt a hőség, elvakított a napfény; Robin O'Wrightly: Erelem (eszetlen szerelem); Adrienne Stephan: Körülölel ​a vihar;

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése