2017. december 11., hétfő

Könyvet karácsonyra! III. rész - Insomnia Kiadó


A következő bejegyzésem főszereplője az Insomnia Kiadó. Az ő jóvoltából is számos remek regényt tarthattunk már a kezünkben, mint például a híres Calendar Girl sorozat. Nekem kifejezetten az egyik kedvencem lett, pedig nem szeretem az erotikus regényeket! Úgyhogy ez hatalmas szó. :) Többek között erről a sorozatról is szó lesz a bejegyzésben. Lássuk a kiadó TOP 5 könyvét!

Könyvet karácsonyra! III. rész - Az Insomnia Kiadó ajánlásával


Forrás: Insomnia
Stephanie Garber - Craval

"Scarlett Dragna eddig még egyetlen napot sem töltött távol attól a kicsi szigettől, ahol ő és a húga, Tella, hatalmaskodó, kegyetlen apjuk keze alatt felnövekedtek. A történet azzal indul, hogy az apa házasságra kényszerítené Scarlettet, ami egyszeriben véget vetne a lány hosszú évek óta tartó álmodozásának a messzi szigeten zajló Caravalról, a földkerekség legvarázslatosabb előadásáról, amelynek közönsége szintén a játék résztvevőjévé válhat. 

Azonban épp ebben az évben végül megérkezik a várva várt meghívó, amiről Scarlett annyit álmodozott. Tella elhatározza, hogy elmegy a Caravalra, és egy titokzatos matrózzal elraboltatja Scarlettet is. Csakhogy amint odaérnek, kiderül, hogy Tella eltűnt: az ő elrablója a Caraval ördögien mesteri szervezője, Legend. Scarlett hamarosan megérti, hogy a húga az idei Caraval kulcsfigurája, az egész játék körülötte forog: az lesz a győztes, aki Tellát megtalálja.

Scarlett többször is végighallgatja a figyelmeztetést: bármi is történjék a Caraval során, az mind csak a fantasztikusan kidolgozott előadás része, de ő, szegény, még be se lépett, máris bábuként kezd lépkedni a mágia és a szívfájdító szerelem sakktábláján. Hanem akármi is a Caraval, valóság vagy sem, neki mindenképp meg kell találnia a húgát, mielőtt véget érne a játék utolsó, ötödik éjszakája, máskülönben a beinduló veszélyes dominóhatásra Tella örökre eltűnik a világból."

Ez aztán a nem mindennapi sztori. Már csak attól is kiráz a hideg, ha elképzelem lelki szemeim előtt a történetet. Valaki olyat lepj meg vele, aki szereti a különleges kalandokat és a mesteri történetvezetést. Mert ez bizony az! Mesteri!Forrás: Insomnia

Katharine McGee - Ezredik emelet

"2118 november, Manhattan. Huszonöt éve terpeszkedik a város közepén a Torony, az ezeremeletes acél- és flexiüveg monstrum. A legmodernebb technikával felszerelt épület város a városban, a végtelen lehetőségek otthona – persze nem mindenki számára. Az alsóbb szintek lakóit több mérföld és egy teljes évszázad választja el a “plafonburzsujok” maximálisan automatizált világától. 

Avery Fuller családjával az ezredik emelet egyedüli lakójaként éli irigylésre méltó mindennapjait. Genetikailag tökéletesre formált lábai előtt hever a világ, a sikerre kódolt lány mégis magányos. Legjobb barátnőire is csupán abban hasonlít, hogy mindannyian rejtegetnek valamit. Persze egyszer minden titok kiderül, és ezt Watt Bacradi tudja a legjobban. Az Alsótoronyban lakó fiatal és ügyes hacker abból él, hogy mások titkait árulja jó pénzért. Ahogy körülötte mindenki, ő is a felsőbb szintek világába vágyik – de mit hajlandó megtenni ezért? És meddig megy el akkor, ha saját titkát kell megvédenie?"

Micsoda ígéretes történet! Valaki olyat lepj meg ezzel a szövevényes regénnyel, aki szereti, sőt imádja a titkokat, és a nem mindennapi történeteket, amit csak egy kreatív elme tudott megalkotni. Az ezredik emelet elképesztően gyönyörű borítója mögött egy igazán egyedülálló sztori rejtőzik.Forrás: Insomnia
Brittainy C. Cherry - Csendfolyó

"Gyerekként szerettek egymásba. Ám egy szörnyű élmény rányomja bélyegét a lány életére. Elég erős-e a szerelmük ahhoz, hogy leküzdjék a múlt árnyait, amelyek rátelepszenek a kapcsolatukra? 

Szerelmi történet. Szeretik egymást, de nem szeretik önmagukat. 

Történet életről és halálról, szerelemről és megszegett ígéretekről."

A Csendfolyó a Lebegés és a Tűzeső folytatása, tehát érdemes a sorozat korábbi könyvei után is érdeklődnöd, hiszen egy elképesztő szerelmi történet ölt testet a borító mögött. Valaki olyannak ajándékozd, aki különleges számodra, illetve nagyon szereti a romantikát és a mélységes szerelmet. Ez a történet biztosan a kedvencévé válik majd.Forrás: Insomnia
Sophie Jackson - Egy őrült pillanat

"Kat Lane soha nem hitte volna, hogy beleszeret egy börtöntöltelékbe. Ám a sors útjai kifürkészhetetlenek. Most, immár Carter párjaként, az esküvőre készülődik. 

Carter egyre vívódik: képesek lesznek megbirkózni a házasság, a család és a munka nehézségeivel… és ugyanakkor életben tartani a szenvedélyt is? S vajon hogyan fogja megállni a helyét apaként ő, aki mostoha körülmények között nevelkedett?

És hogyan alakul a barátja, a drogfüggő Max sorsa, aki találkozott Grace-szel, de el is idegenítette magától a lányt. Van még reményük a közös jövőre?"

Erős kérdések és erős problémák már a fülszövegben is. Azt a szerettedet ajándékozd meg ezzel a különös szerelmi történettel, aki szereti a komoly mondanivalót, az érzelmes regényeket és a levonható tanulságot. Például az anyukád vagy a nővéred egy jó választás lehet.Forrás: Insomnia
Audrey Carlan - Calendar Girl

"Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány elvállalja, hogy négyhetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen, fejenként 100 000 dollárért. A szex nem előírás, de felárért engedhet a csábításnak. Tizenkét gazdag és sármos ügyfél, akikkel még csak nem is muszáj lefeküdnie… volt már rosszabb állása is. Egy kikötés van csak: nem lehet szerelmes. És ha a sors máshogy akarja?"

Mia története elképesztően egyedülálló és végtelenül szerethető. Olyannak add, aki szereti a romantikát, az erotikát, és nem riad vissza a többrészes sorozatoktól. Én egyébként nem vagyok oda az erotikus regényekért, de a Calendar Girl még az én tetszésemet is elnyerte! Sőt, nekem az egyik kedvencemmé vált. Lentebb olvashatod a könyvről készült bejegyzésemet.

RENDELD MEG az új kedvenc erotikus regényedet >>

MOLY adatlap >>

Kapcsolódó linkek: Jennifer Probst - Keresd mindörökké; Audrey Carlan - Calendar Girl; Gena Showalter - Éjsötét szenvedély; Audrey Carlan - Calendar Girl - Április - Május - Június; Audrey Carlan - Calendar Girl - Július, Augusztus, Szeptember;

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése