2017. december 17., vasárnap

Egyedi ajándékok könyvmolyoknak - Az Olvashop kincsei


A legfrissebb Író, blogger és olvasó találkozón abban a szerencsében volt részünk, hogy az Olvashop is ott volt velünk. Olyan kincseket hoztak nekünk, hogy nem győztük mereszteni a szemünket és visszailleszteni a helyére az állunk.Bögrék, párnák, gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, könyvjelzők, könyvtámaszok, könyvkabátok és megannyi csodálatos dolog egy helyen. Ha még nem találtad meg a tökéletes karácsonyi ajándékot a könyvmoly barátnődnek, édesanyádnak vagy párodnak, akkor se ess kétségbe: itt biztosan rálelsz a megfelelőre!


(Zárójelben megsúgom, hogy az Olvashop weboldalán még egyedi, ingyenesen letölthető könyvjelzőket is találtok, amiket ti magatok színezhettek ki!) 


Mint említettem, volt ott minden, ami szem-szájnak ingere, és mindannyian mosolyogva és ámuldozva közelítettük meg az asztalon sorakozó  tárgyakat. A könyvtámaszok is nagyon szuperek voltak, az én szívemet mégis a könyves nyaklánc rabolta el, ami tényleg olyan, mint egy IGAZI KÖNYV! Szét lehet nyitni, bele lehet lapozni, sőt még írni is! Elképesztő! Sőt, így van ez a gyűrűnél is. Ugyan melyik könyvimádó ne örülne egy ilyen meglepetésnek?


A rendezvény legemlékezetesebb momentuma mégis az volt, hogy találkozhattunk a tulajdonosokkal, hiszen a könyvek szeretete köt össze minket. És a webshop is pont ebből az apropóból született meg: könyves termékekkel tennék még izgalmasabbá az élményt és a rajongást.


Nem kell többé bújnod az "x legjobb ajándék egy könyvmolynak" cikkeket, hiszen elég, ha rákattintasz az Olvashop oldalára. Én tavaly karácsonyra könyvkabátot kaptam ajándékba, és azóta is imádom. A kedvezményekért és a fantasztikus ajándékokért kattints!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése