2016. november 29., kedd

Jennifer Probst - Keresd mindörökké


Ez valami fergeteges volt! Nagyon viccesek voltak a karakterek, és a közöttük lévő különös kapcsolat is. Jókat nevettem a két főhős utálatán, a járőr viselkedésén, és ahogy a kiskutyához viszonyult. Egy szuper szórakoztató csajos olvasmány egy kis erotikával megfűszerezve.

Történet:

"Arilyn Meadows az a lány, aki szinte mindenhez ért: jógaoktató, önkéntes állatmentő, stresszkezelési terapeuta, szabadidejében pedig imádott nagyapját gondozza. E számtalan elfoglaltság mellett nem marad ideje, hogy megtalálja álmai pasiját. 
Egy nap igencsak félreérthető pózban rajtakapja jógi barátját egy csinos tanítványával, ekkor úgy dönt, a jövőben nem teszi ki a szívét ilyen megrázkódtatásnak, és nem keresi tovább a Tökéletest. Önkéntes száműzetésbe vonul, és elvállalja, hogy vigyáz Kate kutyájára, amíg a barátnője nászúton van. Eközben új páciens jelentkezik nála: Stone Petty rendőrt indulatkezelési terápiára küldték a felettesei. Stone-ból sugárzik a férfiasság és a rosszfiús vonzerő, de Arilyn keményen ellenáll: őt aztán nem veszi le a lábáról egy tüzes pillantás vagy egy szexi vigyor. 
Mi van, ha az Igazi akkor csönget nálunk, amikor szabadságra küldtük a szívünket?"

Megmondom őszintén először nem ragadott magával a történet, bár ésszerű magyarázatot nem tudok adni, hogy miért. Egyszerűen nem fogott meg. De szerencsére nem vagyok olyan, aki hamar feladja, így tovább olvastam.

Arilyn karaktere nagyon különleges, ilyenről még nem olvastam korábban. Ő is egy igazi harcos, aki próbálja feldolgozni az őt ért veszteségeket. A jógához és a meditációhoz fordul, hogy megtalálja önmagát, ráleljen a nyugalomra. Ez sikerült is neki korábban, de amikor feltűnik Petty járőr, az élete teljesen felfordul. A férfi mindig képes úgy kihozni a sodrából, hogy alig bír uralkodni magán. Egyszer (vagy lehet többször is) még a nyomozó képébe is vágja, hogy mennyire utálja. Gyakorlatilag alig telik el úgy fejezet, hogy ne szivatnák egymást, ne civakodnának. Ezeket a jeleneteket imádtam a legjobban, mert nagyon viccesek voltak.

Szeretem a humoros könyveket, mert még szórakoztatóbbá teszik a cselekményt, kedvelhetőbbé a karaktereket. Először Stone nagyon idegesített, főleg a sokat emlegetett kecskeszakálla, ami valjuk be... nem a férfiideálok alapvető tartozéka. :D Szóval fel kell tennem a kérdést: miért pont kecskeszakáll? Na, mindegy!

Stone baromi vicces volt, ahogy próbálta leplezni az érzéseit, még önmaga előtt is tagadta, mennyire fontos neki a lány. Érzékelhető a változás, amin átmegy, mégis hazudik magának. Aztán jön egy bizonyos kutya, aki meg teljesen megolvasztja a szívét.

Hogy még több jó pontot említsek, nem csak a tipikus romantikus és erotikus vonal volt meg a könyvben, hanem egy titkot is felfedezhettünk körülbelül a közepe felé. A titok birtokosa pedig Stone volt, és egészen a végéig ki sem derül, hogy mire is kaptunk több utalást is a sztori folyamán. Ez a gondolkodás, a kíváncsiság csak tovább fokozta az izgalmakat, egyre többet és többet olvastam egyhuzamban, mert meg akartam tudni.

Arilyn nagyapja nőtt azonnal a szívemhez. Hatalmas az öreg, de komolyan! Nekem azonnal a Férjek gyöngye című sorozat jutott az eszembe róla, pontosabban Carrie apja. Pontosan olyan bolondos, mint Arilyn nagyapja.

És tovább folytatom a listát azzal, hogy Arilyn személyisége és nézetei tanulsággal bírnak. Önkénteskedik, óvja a kutyákat és folyamatosan a menhely látogatója. Ezek az értékek, amiket képvisel csak kevesekben van már meg manapság, ezért jó néha ilyen pozitív dolgokról is olvasni. 

Összességében, az elejét leszámítva, nekem tetszett. Különösen a közepe és a vége volt nagyon mulatságos, és leginkább nem is a történet tartalma ragadott meg, hanem ahogy a két szereplő produkálta magát. Az erotikus részeket nem szívleltem, de ez a legtöbb regényben így van, úgyhogy ez nem érdemi pontlevonás. :)

Köszönet ezért a szupercsajos és szuperhumoros olvasmányért az Insomnia kiadónak, és reméljük a jövőben is számos szórakoztató könyvvel örvendeztetik még meg az olvasókat. 

Ne felejtsd el lájkolni a Facebook oldalam, és megosztani a tapasztalataidat vagy a véleményed egy hozzászólásban! :) <32 megjegyzés:

 1. Sziaa^^
  Ne tudd meg, hogy fájdítod a szívem most.
  Eddig nem hallottam erről a könyvről, tegnap este viszont utánanéztem és a fél karomat odaadnám, ha eltudnám olvasni.
  És itt jön a szívszorító rész.
  Sehol nem találtam meg pdf-ben, könyvesbolt nincs a környéken, úgyhogy várhatok több mint két hetet, hogy megrendeljék nekem a könyvtárban. És tisztán érzem, ahogy a szívem apró darabokra hullik a várakozás közben *hatalmas sóhaj*.
  Viszont ez még mindig jobb, mintha nem is tudnék a létezéséről, úgyhooogy még nem döntöttem el, mikor szedem össze magam nagy szétesésem közepette:D Valószínűleg keresek valami más olvasmányt addig, ami eltereli a figyelmem.
  A Tetovált srácot olvastad? Nemrég fejeztem be és úúúúristen, de imádtam. Szerintem tetszene neked, már amit az eddigi posztjaid alapján leszűrtem.^^
  További kellemes vasárnapot és nyugis jövő hetet!:D
  xo

  VálaszTörlés
 2. Szia! Ó, nagyon sajnálom :) Azóta már több nap is eltelt, így remélem, hamarosan te is a kezedbe veheted. Biztosan nagyon jót fogsz szórakozni rajta :D
  És itt egy újabb bizonyíték, hogy csak van értelme írni ezt a blogot. :D
  Szép estét! <<3

  VálaszTörlés