2015. október 11., vasárnap

Once upon a time

Snow White
Azt hiszem szeptember eleje lehetett, amikor nagy duzzogva elkezdtem az "Egyszer volt, hol nem volt" c. sorozatot, vagy ahogy még ismerheted "Once upon a time". Nem tudtam magammal mit kezdeni és megőrültem, hogy nem találok egy normális sorozatot. Elolvastam egy ajánlót, ahol többek között ez is benne volt és keserű szájízzel bár, de letöltöttem mondván, "hogy teljen az idő valamivel". Azóta fanatikus rajongója vagyok.

***Spoiler***A történet főszereplőit mindannyian ismerjük, hisz a különböző Disney mesék szereplői. Találkozhatunk Hófehérkével, Hamupipőkével, Belle-el, de még Tücsök Tihamérral is.
A középpontban a Gonosz Királynő áll, aki megfogadta, hogy tönkreteszi Hófehérke boldogságát és ezért elindít egy átkot. Minden mesehős átkerül a saját világából egy Storybrooke nevű helyre, ahol nincs varázslat. Mindenki elveszti az emlékeit, csak a királynő nem és az idő is megáll. Az átok egy (pontosabban később kiderül, hogy két) emberre nem hatott csupán. Ő volt Hófehérke és a Herceg gyermeke, Emma.
Egy átlagosnak tűnő nap Emmát felkeresi egy kisfiú, aki azt állítja, hogy ő a fia és el kell mennie vele Storybrooke-ba, mert Emma a megmentő. Kezdetben senki nem hisz a kis srácnak, de a végén természetesen megtörik az átok és visszatér a "boldog befejezés". Vagy mégsem...?

Ajánlom mindenkinek, aki szereti a mesehősöket, de aki nem, még az is könnyen a rabjává válhat ennek az izgalmas sorozatnak. Sok minden történik benne, nagyon cselekményes és élvezhető. Van benne szerelem, dráma, akció, nyomozás és minden, ami egy nagyszerű sorozatba kell.

"When you love someone you just, you... you don't stop. Ever."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése